Besteed je boekhouding uit aan administratiekantoor Gere-geldEindhoven

Maak een einde aan de frustratie met je administratie!

Ben jij zelfstandig ondernemer en wil jij met je vak bezig zijn?

Vind je de administratie moeilijk, kost het veel tijd of geld, wil je er eigenlijk helemaal niet zelf mee bezig zijn? Of wil je er juist wel mee bezig zijn, maar ontbreekt het nog aan kennis?

Ik ben Saniye Kursun, eigenaresse van administratiekantoor Gere-geld Eindhoven. Accepteer de uitnodiging, dan gaan we om de tafel om te kijken hoe ik je het beste kan helpen.

Waarom administratiekantoor Gere-geld?

Minimale boekhoudtijd

Maximaal financieel inzicht 

vast maandbedrag

Coachings mogelijkheden

Ons netwerk 

Persoonlijk contact

Geweldig contact met Saniye. Geen rare rekeningen na een kort telefoontje

H. de Koning

Het is onze missie om bij te dragen aan jouw levensgeluk door je financieel succesvoller te maken.

"Echt zonde, zo hard werken"

Onlangs kwam Harrie bij mij. Hij had zijn administratie in Excel en kwam er niet meer uit. Bij had verschillende belastingaangiften verzonden met wisselende resultaten uit zijn onderneming. Samen hebben we zijn administratie opnieuw ingericht en de definitieve aangifte verzonden. Na contact met de belastingdienst zijn de reeds opgelegde boetes geminimaliseerd.

Ben jij die zzp'er die moeite heeft met de boekhouding? Accepteer de uitnodiging om samen te kijken hoe ik je het beste kan helpen. Ik heb wel iets met cijfers

Op deze manieren kan ik je helpen

Uitbesteden voor zzp'ers

Ben jij die zelfstandig ondernemer die uren, consulten, dagdelen of vergelijkbaar factureert? Dan kun je je administratie uitbesteden voor een vast bedrag per maand. Dit is een vaste prijs, geen nakomende nota's. Jij factureert zelf vanuit onze eigen online software, en de rest doe ik voor je. Inclusief jaarrekening met een toelichting daarop en je aangifte inkomstenbelasting. Accepteer de uitnodiging, en we kijken hoe ik je het beste kan helpen.

Uitbesteden

Ben jij een ondernemer die wat groter is, maar niet boven de 5 personeelsleden komt? Maak dan ook een afspraak. Naast de boekhouding, waar je 24/7 financieel inzicht hebt, bieden we ook salarisadministratie. Is het een BV? ook dan is er geen probleem, de jaarrekening wordt samengesteld en gedeponeerd bij de KvK. Accepteer uitnodiging, en we dan kijken we hoe ik je het beste kan helpen.

Financiële coaching

Onze missie is om bij te dragen aan jouw levensgeluk door je financieel succesvoller te maken. Hierin past het uitstekend om jou een jaar lang te coachen met alle financiële en fiscale aspecten die bij het ondernemerschap komen kijken. Na dit jaar maakt niemand je meer iets wijs. Jij wordt financieel succesvol! Accepteer de uitnodiging om erachter te komen of een jaar lang financiële coaching iets is dat bij je past.

Ik wil alles zelf doen

Wil jij je administratie helemaal zelf doen? Dan kan dat voor € 14,95 per maand Ik help je in één uur tijd gratis aan de slag met Gere-geld. Wil je eens per jaar dat er naar de cijfers gekeken wordt en optimaal de kansen benut? Of alleen de aangifte inkomstenbelasting? Dan kan dat ook. Wil je zelf je kennis vergroten? 

Koop dan het boek "Ik heb niets met cijfers"

of doe de online cursus. 


Wij zijn er speciaal voor de ZZP'er die uren, consulten, dagdelen et cetera factureert

Als jij je eigen financiële situatie en je financiële kennisontwikkeling belangrijk vindt, dan is Administratiekantoor Gere-geld jouw partner. Jij factureert zelf (met PDF en met de nieuwe E-factuur) en ik doe de rest. Jij kunt 24/7 in de rapportage zien of al je aangeleverde gegevens bijgewerkt zijn. Transparanter dan dit kan niet.

Wil je zekerheid over de kwaliteit van de jaarrekening en de inkomstenbelasting geregeld hebben, dan zit dit allemaal in de vaste prijs per maand, geen verassingen achteraf

Wat vinden de klanten?

M. van Heugten

De facturatie gaat in een flits, net zoals de BTW aangifte. De combinatie met een administratiekantoor is ideaal.

L. Nolen

Tevens wordt je geregeld op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen in het financiële- en belastingland.

B. Spoorenberg

Gere-Geld is in mijn ogen de perfecte partij voor de startende en kleine ondernemer die graag wat kosten op de boekhouding wil besparen maar niet op kwaliteit wil inleveren.

Overtuigd? Start nu!

Zelf doen

 14,95

per maand

Test de demo versie

Uitbesteden

Vast bedrag

per maand

Geen zorgen of gedoe

12 maanden coaching

€ 99,-

per maand

Niemand maak je iets wijs

Niet goed? Geen kosten!

Accepteer geheel vrijblijvend de uitnodiging tot een gesprek. Mocht ik je niet kunnen helpen vanuit mijn professie, dan zal ik je helpen om wel een goede oplossing te vinden. Je wordt in alle gevallen geholpen met je administratie!